Нямаме никакви спорове. Всичките предложения са на Продължаваме промяната -

...
Нямаме никакви спорове. Всичките предложения са на Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Пеевски даде знак за промените в конституцията. Ново предложение за главния прокурор

Нямаме никакви разногласия. Всичките оферти са на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) и ГЕРБ и ние ги припознахме. Единственото, с което не се съгласихме, е предлагането за кметовете и те отпаднаха, тъй като казахме ясно, че това няма да го подкрепим. 

Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от ДПС Делян Пеевски, който разяснява предложенията за конституционни промени.  
-->
" Наблюдавам по медиите изявления на Владислав Величков, на госпожа Бориславова и желая да съм явен - няма оферти на ДПС за промени в Конституцията. Ние припознахме настояванията на ПП-ДБ и ГЕРБ. Няма алена писалка на ДПС, която да е драскала по Конституцията, както твърди Величков. След като прочетох неговите оферти, даже считам, че има някои положителни хрумвания. Лично ние ще предложим основният прокурор да не ръководи прокурорския съвет, а някой член на самия съвет. За мандатността също е добра концепция. Лично ще предложим да няма два мандата основният прокурор, а да бъде един мандат от пет години ", разкри Пеевски, съобщи novini.bg.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР