Нямаме информация за случващото се с тези хора, конфликтите, които

...
Нямаме информация за случващото се с тези хора, конфликтите, които
Коментари Харесай

Тихомир Стойчев: Шефът на Лукойл е един наемен работник

Нямаме информация за протичащото се с тези хора, споровете, които може да доведат до сходни събития. Това е един прочут като че ли единствено на профилираната общественост човек. Българската общественост беше занимавана с хора от „ Лукойл ”. Това разяснява някогашният шеф на Централната работа за битка с проведената престъпност (ЦСБОП) и специалист по сигурност Тихомир Стойчев в предаването „ България заран ” по Bulgaria On Air.

Според Стойчев съответните персони нямат огромно значение в този бизнес. „ Той е един наемен служащ – най-малко аз, а може би и вие, не го бяхме чували преди този случай. Стои до президентът на Русия един човек, който като че ли не е в изключително положително положение. Възрастта 67 не е дребна, още повече, че е постъпил в болнично заведение. Възможно е самичък да е протегнал ръка на живота си, само че поредицата от сходни случаи – като че ли се разчиства терена от съперници на режима в Русия. ”

По думите на специалиста последствията от войната в Украйна ще са трайни - два извънредно близки народа в този момент са в конфликт.

„ Трябва да не намесваме България в този спор. Черно море е общото ни море тук и наличието на тези войски тук може да докара до непредвидени събития. Анализатори приказват за Трета международна война – не мога да изключа този вид ”, разяснява специалистът.

Стойчев също счита, че гибелта на Михаил Горбачов е отворена врата за научаване на повече за Съюз на съветските социалистически републики преди неговия разпад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР