Няма нищо по-хубаво от това да играеш на родна земя.

...
Няма нищо по-хубаво от това да играеш на родна земя.
Коментари Харесай

Гришо каза ще търси ли нов треньор

Няма нищо по-хубаво от това да играеш на родна земя. Това съобщи първата ни ракета при мъжете Григор Димитров на конференция преди старта на шампионата от сериите АТП 250 Sofia Open в зала " Арена Армеец ". Надпреварата в столицата стартира през днешния ден и ще продължи до 2 октомври, а нашият тенисист, първенец от 2017, стартира непосредствено от втори кръг, където негов противник ще бъде един всред Иля Ивашка от Беларус и шведа Микаел Имер.

" Тук беше един от специфичните моменти. Винаги съм имал една мисъл, за България. Готов съм за поддръжката, в действителност чакам доста добра аудитория, всеки един от нас желае известна доза поддръжка към края на годината. Нещата по този начин се случваха в последните години, че нямаше по какъв начин да вземам участие – видяхте какъв брой промени имахме като шампионати, като играчи, всичко беше много внимателно – може би, изборът на разнообразни шампионати. За момента съм добре, след US Open имах време да си умря. След шампионата не бях в кондиция и да упражнявам, не се усещах добре. Исках да се усещам оптимално добре за тази седмица, да бъда на 100%, идвайки в София, за момента всичко протича доста добре за нас, усещам се добре, спокоен съм. Опитвам се да употребявам тази сила с мен, тук още повече, хората, които ще идват да гледат. Няма нищо по-хубаво от това да играеш на родна земя “, сподели той.
-->
Григор съобщи, че не бърза с намирането на нов треньор , като на този стадий не може да удостовери присъединяване в шампионата Купа Дейвис, където България ще играе с Нова Зеландия в спор за място в Световна група I отборния шампионат, заяви БГНЕС.

" Обмисляме за треньор, за момента решението беше взето, продължаваме напред, няма да бързам с нов треньор. Тази година като цяло е добра, чаках малко повече от себе си, само че имаше и някои травми, нещата не се получаваха, само че това е тенисът, целогодишен спорт, всяка седмица имаме шампионати. Първото нещо е да намеря верния човек от треньорска позиция и да създадем вярната стратегия за следващата година. Всеки един от тях се оправя добре, само че не мога да подведа момчетата ", разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР