Няма ненаказано добро. Така любимецът на народа проф. Тодор Кантарджиев

...
Няма ненаказано добро. Така любимецът на народа проф. Тодор Кантарджиев
Коментари Харесай

Любимецът на народа: Няма ненаказано добро

Няма ненаказано положително. Така любимецът на народа проф. Тодор Кантарджиев разяснява през бТВ отстраняването му от Националния център по заразни и паразитни заболявания. Служебният здравен министър доктор Стойчо Кацаров разгневи цяла България с решението си да прати в пенсия професора. Втори ден не престават митингите в негова отбрана. Смяната му събра на едни и същи позиции даже безконечните съперници Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

За пенсионирането си проф. Тодор Кантарджиев научил след постоянния управителен съвет. Уведомил го служебният министър Стойчо Кацаров, откакто извикал на среща него и заместничката му проф. Ива Христова, която поема центъра на мястото на Кантарджиев.

" Останахме двамата, той ми сподели, че ме пенсионира и аз му благодарих, че не го узнавам от вестниците. Човек чака, тъй като знае, че няма ненаказано положително. Не е по мое предпочитание. Мисля, че епидемията не е отминала. Това, което се прави в последните седмици, не е най-хубавото ", разяснява проф. Кантраджиев.

Той е част от Центъра по заразни и паразитни заболявания от повече от 30 години. Кантарджиев благодари на чиновниците на центъра за поддръжката.

„ Много съм признателен, разбрах какъв брой ме почитат и обичат хората “, споделя професорът.

Протестите ще продължат, споделят чиновниците му. Оттам са подготвили и подписка, с която желаят незабавното му връщане като шеф на НЦЗПБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР