Няма концерти, няма турнета, няма награди. Корабът-майка го напускат някои

...
Няма концерти, няма турнета, няма награди. Корабът-майка го напускат някои
Коментари Харесай

Иде ли краят на Пайнер

Няма концерти, няма турнета, няма награди. Корабът-майка го напущат някои от най-големите поп-фолк звезди, усетили, че е време за смяна и цялостна независимост.

„ Пайнер “ не е това, което беше в предишното, само че същото може да се каже и за една от най-големите музикални малките екрани в света – MTV. Е, малкия екран не е продуцентска къща, само че е реалност, че музикалната среда е изменена с навлизането на Youtube и стрийминг платформите, които изместват обичайните играчи.

Наскоро стана ясно, че Фики е следващата звезда, която напуща оределите редици на Митко Димитров.

„ Приятели, след съвсем 9 години взаимна работа с „ Пайнер Мюзик “ пътищата ни се разделят по взаимно единодушие. Пайнер беше моята първа музикална компания, там се построих като експерт, постигнахме доста триумфи дружно, два пъти станах Певец на годината, издадохме дебютния ми албум и редица шлагери, участвах в турнета и огромни концерти… Но към този момент е време да стана по-самостоятелен, а и музикалната конюнктура в България доста се промени “, написа Фики в Instagram, с което удостовери слуховете за раздялата му с огромната компания. Певецът обаче няма да е самопродуциращ се, тъй като подписа с друга чалга компания.

Десислава беше една от първите певици, напуснали „ Пайнер “ (по-късно се върна и отново напусна), години по-късно същото стори Камелия, която десетки пъти е изразявала несъгласието си с много неща, които се случват с изпълнителите. Андреа също бе една от огромните звезди, тръгнали си от компанията със скандал. Кариерата ѝ обаче към момента не може да се съвземе от напускането.

Галин пък сътвори своя музикална компания, в която има малко, само че млади и много надарени артисти, които са супер пробивни на пазара у нас. Наскоро обаче стана ясно, че Галин към този момент не е също в „ Пайнер “, само че ще продължат да му бъдат медийни сътрудници, удостовери пред Secret.bg изпълнителят.

За Галена също се твърди, че към този момент не е във компанията, само че била запазила някои сделки с тях. Факт е, че тя към момента участва в каталога на компанията. Мария също беше една от огромните звезди на компанията, само че на този стадий е замразила креативните си напъни. Наслаждава се на новия си богат мъж, само че към този момент се носят клюки, че Мирослав ще е следващата ѝ финансова „ жертва “. Ако клюките се окажат истина, то до година-две Мария ще се завърне още веднъж интензивно на клубната сцена, с цел да припечели някой затлъстял лев (и нов съпруг). Емилия също постави завършек на бизнес връзките с продуцентите ѝ. Кариерата ѝ обаче е в цялостен напредък и има даже интернационалните планове с големи гледания.

На този декор в „ Пайнер “ влизат нови попълнения, само че музикалните им триумфи са сложени под сериозен въпрос, отбелязва vbox7. Изпълнители като Малена, Палома Митева, Еви Аспарухов, Лина, Тина, Виан, Ивета и така нататък, се отличават с незначителност, еднообразно звучене, визия и много скромни гледания в онлайн платформите.

За момента Преслава, Ивана, Глория, Джена, Теди Александрова, Емрах, Данна, Алекс Робов, Диона, Илиян, Милко Калайджиев, Борис Дали и Яница са изпълнителите, които към момента са правилни на Митко Димитров. Вероятно те са и единствените, които биха събрали повече аудитория в някоя зала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР