Няма да предоставяме оръжие на Украйна, каквато заявка направи посланикът

...
Няма да предоставяме оръжие на Украйна, каквато заявка направи посланикът
Коментари Харесай

Петков каза какво е решението за износ на оръжие за Украйна

Няма да предоставяме оръжие на Украйна, каквато поръчка направи посланикът на Украйна в София Москаленко. Имаме решение на Народното събрание, първата украинска военна техника за ремонт идва в страната ни, поддържаме украински бежанци на наша територия. Това, което сме дали обещание, ще създадем, безапелационен бе министър председателят на България Кирил Петков в отговор на въпрос дали България ще даде и оръжие на Украйна.

Ще ремонтираме техника, повтори Петков решението на 47-ото национално заседание.

С всички ограничения сме подкрепили за наказания за Русия Българската страна е направила задоволително, сподели Петков.

Относно ветото на България за начало на договарянията на районен съд Македония за участие в Европейски Съюз Петков счита, че не става въпрос за политически напън.

" Нищо няма да създадем под напън, това, което се опитваме да създадем е дали българите в Северна Македония могат да се подсигуряват през европейския развой. В момента вършат тези договаряния. Дали българската позиция може да се подсигурява през европейски развой, а не някой да ни натиска или каквото и да е било ", сподели Петков в Садово.

Премиерът е на посещаване там за среща със аграрни производители, чиято годишна продукция е мощно наранена от падналата градушка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР