Няма да подам ръка на „новоизбран пазител или куче“. Това

...
Няма да подам ръка на „новоизбран пазител или куче“. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма подадена ръка от ГЕРБ и ДПС, поздравявам БСП

Няма да подам ръка на „ новоизбран страж или куче “. Това съобщи министър председателят Кирил Петков по време на Годишната среща на бизнеса с държавното управление, представен от novini.bg.

„ Няма протегната ръка от ГЕРБ и Движение за права и свободи за нас. Няма по какъв начин да кажем, че им прощаваме за всички милиарди, които са откраднали. Няма по какъв начин да сменим обединението и няма да съм аз министър председателят, който ще подаде ръка на крадците на този " новоизбран страж или куче ". Лично аз с него договорка не мога да направя “, посочи той и добави, че с другари като Движение за права и свободи врагове не ти трябват. Той поздрави Българска социалистическа партия за водената политика в обединението.

„ Те съумяха да създадат стъпка напред - да разграничат любовта към съветския народ от ограниченията за режима на Путин “, уточни той.

Според него Четворната коалиция дава опция за спор и разговор и няма терзание от актуалната форма на ръководство.

Петков увери още, че не са заменени целите в програмата на държавното управление.

„ Няма да си приказваме за пуканки с европейския основен прокурор Лаура Кьовеши по време на визитата ѝ у нас, а по какъв начин да създадем пропукване на сегашния модел. На държавното управление са вързани ръцете, а този основен прокурор следи повече нас, в сравнение с за някое друго закононарушение. Имаме завладяни институции и това се случва основно поради прокуратурата. Ако там вдигнем похлупака, всичко ще се промени, тъй като ги е боязън. В момента не ги е боязън, тъй като си имат страж - Иван Гешев “, сподели министър председателят.
На излизане Петков разяснява, че счита, че има заплаха от филантропична рецесия

„ Има 2.8 милиона индивида, които бягат от войната. Има заплаха тази цифра да се качи до 5,6, 7 милиона. Да, има безусловно действителна заплаха за това “, уточни той.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Премиерът заключи, че досега 70 000 души са минали през България, а към 35 000 са останали. Хубавото е, че в случай че създадем добре тактиката си, тези хора ще могат да се интегрират в България по съответен метод. Днес пътувам до границата, с цел да видя по какъв начин работят КПП-тата. Ще отида и до Варна да видя по какъв начин се случва настаняването. Това може и да е опция за България, в случай че го създадем по интелигентен и градивен метод. Може и да ни залее, в случай че не се оправим “, изясни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР