Няма да коментирам обвиненията на Корнелия Нинова. Тя дори не

...
Няма да коментирам обвиненията на Корнелия Нинова. Тя дори не
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Нинова дори не е хванала какво се дебатира

Няма да разясня обвиняванията на Корнелия Нинова. Тя даже не е схванала защо дебатираме. Това сподели пред публицисти в Народното събрание правосъдният министър Данаил Кирилов, предаде  ТОПНОВИНИ.

В зала водачът на Българска социалистическа партия съобщи, че ГЕРБ се държат политически лицемерно, показват морална мизерия и ги прикани да отдръпват предлагането си съкратеното правосъдно разследване да остане в Наказателен кодекс.

„ Виждам, че деликатно си водеше бележки, само че не сме на консомолско съревнование. Дебатът би трябвало да е сериозен “, разяснява Кирилов. 

В отговор на въпрос къде е пресечната точка сред двете оферти за съкратеното правосъдно разследване, министърът разясни: „ В института за кратко правосъдно следствие- който има правила от процесуален и веществен темперамент “.

Той напомни, че концепцията на Българска социалистическа партия, „ Обединени патриоти “ и „ Воля “ е била отхвърлена през 2009 година, тъй като няма да породи стремежи резултат.

 „ За това се опитахме да потърсим и да намерим друго решение “, посочи Кирилов. Министърът сподели още, че предлагането за поправяне на наказването с до 1/5 елементарно може да се поправя в границите на дебата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР