Ние сме големи оптимисти за бъдещето на Европа като европейска,

...
Ние сме големи оптимисти за бъдещето на Европа като европейска,
Коментари Харесай

Костадинов: ПП-ДБ да си изкопаят една дупка и да се скрият!

" Ние сме огромни оптимисти за бъдещето на Европа като европейска, като дом на европейската цивилизация, която ние българите сме създавали. Но Европейски Съюз с неговата политика сега е опасност за европейската цивилизация ", съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в на Българска национална телевизия.

В момента " Възраждане " работи за основаване на лична група в Европейския парламент и това е главното, заяви Костадинов. " Група, която ще има десетки депутати от най-малко седем страни, дори девет, които ще приказват едно и също нещо ". Тя към този момент си има име, само че Костадин Костадинов отхвърли да каже какво е то.

" Никой от " Възраждане " няма да поддържа този кабинет, то е ясно. Въпросът е кой или кои ще бъдат тези, които ще излъжат гласоподавателите си ", по този начин той разяснява бъдещия кабинет. Според него ПП-ДБ би трябвало да си " изкопаят една дупка и да се скрият ".

" Няма по какъв начин да кажем, че някой е попречил за по-ниската изборната интензивност, тъй като имаме 32%, което е най-сериозният проблем. На процедура българският народ гласоподава избор на съмнение на личната си политическа система и което е още по-лошото на личната си страна ", разяснява водачът на " Възраждане ".

" Това е американски план. То това се вижда от космоса ", сподели водачът на " Възраждане " за партията-изненада на тези избори " Величие ".

По отношение на гласовете, които отидоха за партия " Величие " Костадинов сподели, че те са изкопирали " Възраждане ". " Когато имаш една блестящо изразена опозиционна политическа мощ в Народното събрание, която е съществена опасност за главния настоящ политически ред в страната, когато се появят още двадесет политически партии, които приказват едно и също и се пробват да разводняват вота, когато някой пречи на опозицията да победи, това значи, че той работи за ръководещите ", счита той.

Костадинов отхвърли да разяснява " Величие " с думите, че не е психиатър, и съжали техните гласоподаватели. Според него точно тези гласоподаватели ще бъдат разочаровани и в случай че има нови избори, това ще понижи още повече изборната интензивност. По думите му, ниската изборна интензивност през последните години се дължи точно на " поредност от неистини ".

" Хората споделят - ние гласуваме за смяна, а те ни поставят ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството. Така, че когато имаме такава систематична неистина, непрекъснато проповядвана, непрекъснато показвана в медиите, в един миг хората махат с ръка и споделят " майната им - всички са лъжци ", сподели Костадинов. Според него " когато народът не има вяра в страната, страната е сложена на карта. На карта е сложено оцеляването на българската страна ".

Според Костадинов Движение за права и свободи е опасност за националната сигурност. " Говореше се в цялата страна, че има всеобщо пазаруване на гласове за Движение за права и свободи, а Министерство на вътрешните работи не направи нищо ", уточни той. " Когато българският народ самичък се отхвърли от своето чадо, някой различен ще го припознае ", добави водачът на " Възраждане ".

Костадинов счита, че вотът на последните избори е политически, подмолен, финансов и етнически избор, което може да изяде даже и първата политическа мощ ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР