Няколко летящи чинии са били забелязани над планината Витоша от

...
Няколко летящи чинии са били забелязани над планината Витоша от
Коментари Харесай

НЛО кръжи над Витоша

Няколко летящи чинии са били видяни над планината Витоша от очевидци по време на църковния празник Томина Неделя, като хора, видели летящите обекти от разнообразни места, разказват едно и също.

Според очевидците по мрачно в небето била видяна оранжево-червена топка, като че ли над планината прелитало голямо огнено кълбо.

След нея последвали още няколко странни летящи обекта, които имали безусловно същия тип – били с кръгла форма и с оранжево-червен цвят. Те прелетяли доста бързо и изчезнали.

Старите хора от село Мърчаево, над което е прелетяла въздушната флотилия, описват, че това не се случва за първи път в региона.

Тук и различен път са забелязвани огнени кълба в небето. Старите поданици на селото обаче постоянно са ги свързвали с небесни знамения, защото те се появяват на църковни празници.

 НЛО кръжи над Витоша

Според екстрасенси и контактьори повода за кръженето на летящи чинии над планината, която се намира наоколо до столицата, се крие във въздушната база на извънземните, която се намира навръх Витоша.

Смята се, че огнените кълба, прелитали над планината, в действителност не са извънземни кораби, а други форми на сила, което е по-безопасно за превозването на извънземните пътешественици в Космоса. Тази форма на сила обаче отделя огромна топлота при пътуването, по тази причина към нея се оформя огнено кълбо.

Някои екстрасенси настояват, че извънземните употребяват Витоша като събирателен пункт и се събират покрай Копитото с неразбираема за земните поданици цел. Смята се, че по някакъв метод угасналият вулкан наоколо до столицата ги притегля.

Най-вероятно извънземните са доброжелателни, защото до момента не са създали нищо неприятно при полетите си над планината. Има недоказани изказвания, че някои от тях даже са кацали в региона, само че не е известно да са създали контакт с някой от локалните поданици.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР