Възрастен мъж беше нападнат от псуващ бандит, който след това

...
Възрастен мъж беше нападнат от псуващ бандит, който след това
Коментари Харесай

Thug усеща вкуса на собственото си лекарство, след като предприема страхлива атака срещу безпомощния OAP

Възрастен мъж беше атакуван от псуващ престъпник, който по-късно се оказа на крайници, когато минувачите се намесиха, с цел да дадат на младежа усет на карма.

Полицията заяви, че проверява нападението, обявено в Кейгли, Западен Йоркшир, във вторник, откакто се появиха фрагменти по какъв начин пенсионерът е ритан и блъскан. Видеонаблюдение, което е уловило момента, маркирано във вторник сутринта, демонстрира по какъв начин мъжът с каишка на раница минава около по-възрастната двойка на улица в града, карайки двойката да обърне глави към него.

След това той умерено върви назад към по-възрастния мъж, като го рита и блъска в стената, преди и двамата да паднат на земята. Не е известно какво са споделили двете забъркани страни, само че полицията сподели, че са сканирали други камери за видеонаблюдение от региона по това време.

Докато по-възрастният господин лежи беззащитен на земята, различен мъж се втурва към сцената, издърпвайки нападателя, преди да му нанесе удар, с цел да го отблъсне. Трима души, единият от коит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР