Ant McPartlin отговори на загрижеността си относно липсващото име на

...
Ant McPartlin отговори на загрижеността си относно липсващото име на
Коментари Харесай

Ant McPartlin наруши мълчанието относно „липсващото“ име на татуировката на дървото, докато дава актуална информация за малкия си син

Ant McPartlin отговори на загрижеността си по отношение на изчезналото име на татуировката на родословното си дърво, до момента в който споделя с почитателите настояща информация за дребния си наследник.

48-годишният хазаин на Britain's Got Talent беше благополучен предходната седмица, откакто посрещна новородения Уайлдър със брачната половинка си Ан Мари. Публикувайки новината в Instagram, Ant показа фотография, на която държи дребния си наследник, до момента в който демонстрира татуировката на ръката си.

Въпреки това почитателите с орлови очи бяха забелязали, че едно име липсва от татуировката на родословното дърво, на която бяха „ Амзи “ (Ан Мари), неговите доведени дъщери Попи и Дейзи, както и двамата Малтипу (Майло и Bumble) той споделя с Anne Marie - само че не и с Hurley.

Обръщайки се към X - някогашен Twitter - през днешния ден, той написа: „ Здравейте всички, просто желаех да ви благодаря доста за благите известия на обич и положителни пожелания за нашето бебе Уайлдър. Той се оправя ужасно. Радвам се, че и вие харесахте татуировката. За всички вас, л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР