Левски излезе с важна информация относно феновете, които ще присъстват

...
Левски излезе с важна информация относно феновете, които ще присъстват
Коментари Харесай

Левски с информация за феновете си, които ще подкрепят тима на Лаута

Левски излезе с значима информация по отношение на почитателите, които ще участват на гостуването на Локомотив Пловдив. Билетите за срещата на стадиона в парк " Лаута " ще се продават на каса пред бранша, избран за " сините " последователи и ще бъдат на цена от 15 лв..

От Левски оповестиха, че е планувано почитателите на Левски да паркират колите си на ул. " Димитър Ризов " и ул. " Цветан Лазаров ", като защитата на паркираните коли, ще бъде осъществена от чиновници на Министерство на вътрешните работи. Създадена е организация от ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив за акомпанимент и паркинг за колите на " сините " последователи.

Ето какво написаха от Левски:

" Левскари,

Билетите за днешния дуел против " Локомотив " (Пловдив) ще се продават на каса пред бранша избран за " сините " последователи 2 часа преди началото на срещата. Мачът е от 20:15 часа на стадион " Локомотив ". Пропуските са с цена от 15 лв..

Предвидено е почитателите на " Левски " да паркират колите си на ул. " Димитър Ризов " и ул. " Цветан Лазаров ", като защитата на паркираните коли, ще бъде осъществена от чиновници на Министерство на вътрешните работи. Създадена е организация от ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив за акомпанимент и паркинг за колите на " сините " последователи, като сборния пункт ще бъде на паркинг на разклона за село Войводиново на път II-56 ".
 Важно завръщане в групата на Левски за визитата на Локо (Пд)
Важно завръщане в групата на Левски за визитата на Локо (Пд)

Хосе Кордоба още веднъж може да играе за " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР