БРАИТ е най-новата работодателска организация у нас, която обединява всички

...
БРАИТ е най-новата работодателска организация у нас, която обединява всички
Коментари Харесай

Високотехнологичната икономика у нас вече има своя работодателска организация

БРАИТ е най-новата работодателска организация у нас, която сплотява всички авторитетни асоциации, клъстери и компании, представляващи високотехнологичната стопанска система на България.  

Новият формат на обединяване бе показан на специфична конференция от ръководителите на най-големите организации, част от БРАИТ - Доброслав Димитров, ръководител на УС на БРАИТ и член на Консултативния съвет на, Илия Кръстев, член на УС на БРАИТ и ръководител на УС на, Светозар Георгиев, член на УС на БРАИТ и ръководител на УС на, и Светлана Боянова, член на УС на БРАИТ и ръководител на. 

Технологичността е хоризонтално равнище, без което никоя промишленост не може да бъде конкурентоспособна в новите действителности. Глобалната стопанска система претърпява колосална софтуерна промяна и на този декор България е застрашена да изостане необратимо, в случай че не внедрява високи технологии на всички равнища в стопанската система и обществения бранш, обясниха създателите на Българската работодателска асоциация новаторски технологии ().  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР