Българският инфлуенсър, модел, риалити звезда и телевизионна водеща Александра Богданска

...
Българският инфлуенсър, модел, риалити звезда и телевизионна водеща Александра Богданска
Коментари Харесай

Благоевградската инфлуенсърка Алекс Богданска очи в очи с бившата на Гришо!

Българският инфлуенсър, модел, риалити звезда и телевизионна водеща Александра Богданска засече американската звезда Никол Шерцингер в хотел в Дубай.

Красавицата от Благоевград показа няколко фрагмента и описа за своето пътешестване до емирството, където е посетител на първокласно събитие за коли.

Времеубежище

Богданска е в Дубай със своя другарка. Двете са пътували до такава степен през Истанбул, където демонстрираха по какъв начин вървят към терминала и са в самия аероплан, като по време на полета Богданска е чела романа на Георги Господинов „ Времеубежище “. Александра споделя, че двете дами са пътували съвсем през целия ден и са пристигнали в Дубай късно през нощта. След това показа с почитателите си две случки. Първата е, че още с кацането им в емирството ги е посрещнала мощна стихия и дъжд. А втората, несъмнено, е срещата с някогашната възлюбена на Григор Димитров.

Разказ

„ Влизайки във фоайето на хотела, видях две дами, които шеговито нарекох „ колежки “... И тъкмо един момент по-късно разбрах, че това е Никол Шерцингер “, показа Александра със своите почитатели, тагвайки американката. На видеото се вижда по какъв начин Шерцингер е облечена в публична рокля и е седнала, а нейна другарка, също публично облечена, й прави фотография. „ Тя е “, отсече Алекс, само че в този миг дамата, която придружавала певицата на " The Pussycat Dolls " я помолила да спре да ги снима.

Никол Шерцингер

 Никол Шерцингер

Източник: Телеграф.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР