Сърцеразбивачът от 80-те Пол Никълъс изглежда напълно неузнаваем, докато се

...
Сърцеразбивачът от 80-те Пол Никълъс изглежда напълно неузнаваем, докато се
Коментари Харесай

Сърцеразбивачът Пол Никълъс изглежда неузнаваем, докато се завръща в светлината на прожекторите

Сърцеразбивачът от 80-те Пол Никълъс наподобява изцяло неразпознаваем, до момента в който се завръща в светлината на прожекторите в напълно нова роля.

Популярният артист беше най-известният за неговата руса къдрава коса, когато работеше върху Just Good Friends. Но повече от четири десетилетия по-късно той в този момент преследва друга роля като непохватния остарял Мейджър в театралната акомодация на Джон Клийз на неговото хитово шоу на BBC Fawlty Towers.

79-годишният мъж се пошегува, че в този момент е малко по-възрастен от него към този момент не му оферират млади функции. Това идва, защото известното шоу е настроено да излезе на сцената в игрална версия на програмата.

Според Mail Online, Пол сподели: „ Е, аз съм на този стадий от живота си, когато Питър Пан към този момент не е алтернатива. Аз съм на възраст, в която се появяват такива функции – играх полковник Пикъринг неотдавна и това не е друго. "

Адаптацията на сцената на Уест Енд на хитовия сериал на BBC ще има първото си лъчение в събота. Джон Клийз споделя, че счита,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР