Няколко доста драматични дни изживяха Кортни Кардашиян, съпруга ѝ Травис

...
Няколко доста драматични дни изживяха Кортни Кардашиян, съпруга ѝ Травис
Коментари Харесай

Бебето на Кортни Кардашиян – спасено


Няколко много трагични дни изживяха Кортни Кардашиян, брачна половинка ѝ Травис Баркър и цялото им семейство. Бременната риалити звезда ненадейно трябваше да постъпи в болница. Причината: нещо не беше наред с бебето ѝ! Само незабавна интервенция можеше да избави момченцето.

Преди няколко дни се наложи 44-годишната Кортни да бъде откарана в болница и да претърпи незабавна интервенция. Тя показа в Инстаграм какъв брой сериозна е била обстановката в реалност за живота на нероденото ѝ момченце.

Публикацията съдържаше черно-бяла фотография, на която се виждат ръцете на Кортни и Травис, които се държат в болничното заведение, до момента в който в нейната включена система. В поста тя споделя какъв брой е облекчена, че ужасната обстановка въпреки всичко е приключила добре. " Ще бъда вечно признателна на моите невероятни лекари за това, че избавиха живота на нашето бебе ", споделя звездата от " Keeping Up With The Kardashians ".

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

" Не бях готова за страха "

Кортни благодари и на брачна половинка си, че е пътувал от Глазгоу до Лос Анджелис, с цел да бъде до нея през часовете, в които лекарите са се борили да запазят живота на бебето ѝ. " Моята опора ", сподели Кардашиян. " Благодаря и на майка ми, че ме държеше за ръка в тази обстановка ".

" Като човек, който в предишното е имал три доста лесни бременности, не бях готова за паниката от това да се подложиш на незабавна пренатална интервенция ", продължи Кортни. " Не мисля, че някой, който не е минал през сходна обстановка, може даже да стартира да схваща това възприятие на боязън. Имам напълно ново схващане и почитание към майките, на които се е наложило да се борят за бебетата си по време на бременността. "

В умозаключение телевизионната звезда е безпределно признателна, че не е изгубила бебето си. " Да изляза наред от болничното заведение с моето момченце беше най-истинската благословия ", споделя Кортни.

Миналия петък Травис Баркър, който сега е на турне с групата си Blink 182, провокира огромно безпокойствие измежду почитателите си. Малко преди плануваното си осъществяване в Глазгоу той анулира концерта и други изяви в Европа. Причината, която уточни, беше " наложителен фамилен въпрос ". Когато по-късно разгласява фотография на молитвена стая в болница, всички схванаха, че не наподобява добре!

 

God is great. I flew home for a life-threatening emergency surgery for our baby that I’m so grateful went well. I want to say thank you for all the support. Tour resumes Friday.
— Travis Barker (@travisbarker) September 6, 2023
Няколко дни по-късно се появиха фотоси, на които Травис и Кортни напущат болничното заведение. Травис Баркър също споделя облекчението си с обществеността. Той написа в X (Twitter): " Бог е популярен ". Той е толкоз признателен, че незабавната интервенция на бебето е минала сполучливо. След това идва и положителната вест за почитателите на групата: " Турнето ще продължи в петък ".
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР