Някои мобилни приложения продължават да консумират мобилни данни, включително когато

...
Някои мобилни приложения продължават да консумират мобилни данни, включително когато
Коментари Харесай

Десетте приложения, които консумират най-много мобилни данни

Някои мобилни приложения не престават да употребяват мобилни данни, в това число когато потребителят към този момент не ги употребява.

Достатъчно е да са конфигурирани, с цел да стартират да действат, незабавно след включването на устройството. Те работят на втори проект за да ревизират дали има новости, които да предложат, като уведомления или някаква друга актуализация.

За хората, прекарващи доста време в среда, в която не са свързани към wi-fi мрежи, е забавно да знаят кои са тези приложения, с цел да решат дали си коства да ги запазят или да ги трансформират с други сходни приложения.

След като анализирала данните на над три милиона устройства, работещи с Android, от целия свят сред януари и март 2017 година, компанията Avast разгласява класацията на мобилните приложения, които употребяват най-вече данни на втори проект.

Сред най-ненаситните приложения откриваме четири, които принадлежат на Фейсбук, и две, които са благосъстоятелност на Гугъл, написа испанският вестник El Pais.

1. Фейсбук

Със своите над два милиарда дейни консуматори на месец, обществената мрежа е номер едно в класацията с помощта на следенето на новостите от контактите и подчертаните ползи на потребителите да изпращат известия под формата на известия.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР