Някога замисляли ли сте, че нашите грешки ни формират, помагат

...
Някога замисляли ли сте, че нашите грешки ни формират, помагат
Коментари Харесай

Любовта идва, когато усвоите един важен урок

 страст

Някога замисляли ли сте, че нашите неточности ни образуват, оказват помощ ни да се развиваме? Може би е належащо първо да се счупим, с цел да станем в действителност цели. 

В живота всички претърпяваме раздели. Това е едно от най-сложните неща. Особено когато става дума за специфични връзки, върху които сте градили далечни проекти.

На всички ни е необикновено мъчно да се разделим с нашите обичани. Трудно ни е да преживеем разлъка с човек, с който сме възнамерявали да живеем до края на дните си.

В живота ви е бил човек, поради който сте правили всичко, което би трябвало. Рискували сте всичко. Разкрили сте му сърцето и душата си. Но… той единствено ви е причинявал болежка. Стъпка по стъпка е убивал любовта. Няма подозрение, не сте и предполагали, че ще стане по този начин.

Рано или късно се случва това, от което по този начин сте се бояли. Настъпва оня миг, когато към този момент не можете да продължите в същия дух. Решавате да сложите завършек на тези връзки.

Естествено в главата пораждат голям брой въпроси. Искате да разберете по кое време се е провалило всичко. Опитвате се да откриете тези неточности, които сте направили и вие, и половинката ви.

Спрете да измъчвате себе си. Всички вършим неточности

В любовта няма място за логичност. Няма верни или неправилни решения. И двамата сътрудници носят отговорност за приноса си към връзката. Понякога хората си подхождат идеално един на различен. Понякога са несъвместими.

Случайни срещи няма. Срещаме хора, блгодарение на които би трябвало да разберем нещо значимо. Трябв да научим избрани уроци.

Може да не го осъзнавате, само че това са доста значими уроци. Усвоите ли ги, ще получите живота, който постоянно сте желали. Напълно е допустимо и да срещнете вашия човек.

Чували ли сте поговорката „ Без стихии и урагани няма капитани? “ Болката и страданията са нужни. Те ни оказват помощ да стане по-добри. Каляват ни.

Без неточности нямаше да станете такива, каквито сте през днешния ден

Тези връзки са ви били нужни. Трябвало да е преживеете мъчителната разлъка. Трябвало е да преминете през всичко това. Този опит ви е разрешил да станете по-силни и мъдри.

Трябвало е да минете през тези нездрави връзки. Да изпитате тази болежка. Да усетите какво е да се събирате парче по парче всеки ден. Всичко това ви е помогнало да осъзнаете нещо.

Сега знаете, че същинската обич е нещо друго. Тя пробужда изцяло разнообразни усеща и страсти.

Сега сте станали по-мъдри. Сега знаете по какъв начин да намерите същинската обич от елементарните привличания и увлечения. Сега още веднъж сте отворени за любовта.

Знаете какво ви е нужно. Не бихте се съгласили на по-малко. 

Ако сте минали през всичко това, то ви е останало да почакате още напълно малко. Съвсем скоро ще получите това, което заслужавате.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР