Jon Rahm се опитва да участва в достатъчно събития от

...
Jon Rahm се опитва да участва в достатъчно събития от
Коментари Харесай

Джон Рам изяснява позицията си за Ryder Cup със свирепи коментари и стратегия

Jon Rahm се пробва да взе участие в задоволително събития от DP World Tour, с цел да се класира за Ryder Cup идната година към бременността на брачната половинка му. Звездата на LIV Golf ще може да взе участие в тима на Европа в Bethpage Black, в случай че изтърпи наказванията си и заплати санкции за присъединяване в турнето, подкрепяно от Саудитска Арабия - и резервира своята карта за DP World Tour, като играе четири събития.

Той може да извършва възбраните си, до момента в който към момента играе LIV събития. Световният номер 5 и брачната половинка му Кели оповестиха през март, че тя чака третото им дете през есента. „ Просто би трябвало да го прегледам. Очевидно желаех да играя в Испания, " сподели испанецът на PGA Championship тази седмица.

" Ще би трябвало да приказвам с тях за това по какъв начин можем да го измислим, с цел да мога да играя на някои събития. Очевидно терминът на Кели въздейства на шампионатите, в които мога и не мога да играя, тъй че мисля, че изчаквам това малко, с цел да мога по-късно да сформира график.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Тайгър Уудс издав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР