Ново скандално разкритие за престоя на бизнесмена Миню Стайков в

...
Ново скандално разкритие за престоя на бизнесмена Миню Стайков в
Коментари Харесай

Тровен ли е Миню Стайков в ареста?

Ново скандално разобличаване за престоя на предприемача Миню Стайков в ареста стана ясно през днешния ден. Има подозрения, че Стайков е бил токсичен в килията. Той е имал отровен хепатит, се разбра от думи на юриста му Анна Попова.

Попова изясни, че клиентът й е посочил признаци на натравяне малко преди да бъде изменена мярката му за неотклонение от задържане под стража в домакински арест.

На въпрос дали съгласно Стайков и отбраната му става дума за тенденциозен опит за отравяне, отбраната на Стайков съобщи, че няма по какъв начин да настояват такива неща, тъй като не могат да ги потвърдят. Съдът не е разрешил да бъде изледван Стайков и по тази причина не е ясно каква е субстанцията, с която е бил токсичен.

Пред съда Миню Стайков описа, че малко преди да напусне ареста при започване на февруари, той се почувствал зле. Отдал тежкото си положение на други съществени диагнози като инсулт и рак на простата.

Напуснал ареста в инвалидна количка и няколко дни по-късно се е подложил на медицински обзор. Изследванията изрично посочили диагноза отровен хепатит.

Аз съм вегетарианец, съвсем не пия алкохол, нямам нездравословни привички, разгласи господин Стайков пред съда. Заради отхвърли за проучвания Миню Стайков и Анна Попова желаеха ръководителят на правосъдния състав да си направи отказ от делото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР