Новият вариант на COVID-19 Омикрон превзе португалския елитен Беленензеш, който

...
Новият вариант на COVID-19 Омикрон превзе португалския елитен Беленензеш, който
Коментари Харесай

Новият щам на COVID-19 с мощен удар по футбола

Новият вид на COVID-19 Омикрон завладя португалския първокласен Беленензеш, който единствено преди дни се прочу по целия свят с пародията, случила се по време на градското дерби на Лисабон с Бенфика.

Генералният секретар на португалското здравно министерство Граса Фрейташ разгласи, че 13 играчи и чиновници на клуба са инфектирани с южноафриканската разновидност на ковид. Всички са изолирани, само че положението им не съществено, добавя в. „ Публико “.

Наскоро футболист на тима е пътувал до ЮАР, оповестиха държавните управляващи в Португалия. Информацията беше доказана от президента на клуба Руи Педро Соареш.

Както е известно, поради огромния брой инфектирани в отбора и отхвърли на управляващите да отсрочат мача, Беленензеш стартира с девет играчи против Бенфика. Първото полувреме приключи при 7:0 за „ орлите “. За втората част домакините се появиха със седем футболисти. Скоро по-късно аварийният вратар Жооа Монтейро, който игра като бранител, симулира травма и мачът беше преустановен поради непълен брой футболисти на терена.

Португалската футболна лига стартира следствие на държанието на играчите на Беленензеш, защото смята дейностите на клуба за подигравка и уронване на престижа на футбола в страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР