Съперничеството между Серина Уилямс и Мария Шарапова остава емблематично за

...
Съперничеството между Серина Уилямс и Мария Шарапова остава емблематично за
Коментари Харесай

Серина: Вече нямаме конфликт с Шарапова; всичко между нас беше просто състезание

Съперничеството сред Серина Уилямс и Мария Шарапова остава емблематично за женския тенис. Макар и американката да господства над рускинята с 20 победи от 22 си дуела посред им, мачовете им постоянно са носели специфичен заряд, като една от главните аргументи за това е мощният темперамент, който и двете тенисистки имат на и отвън корта. 

През годините спекулациите за обтегнатите връзки сред легендите на тениса ставаха все по-силни, а върховата точка пристигна сега, когато Шарапова написа в автобиографията си " Unstoppable: My Life So Far ", че Серина я е мразела тъй като е била кльощавото дете, което я е победило на Уимбълдън.

Съвсем неотдавна обаче двете се забавляваха дружно на стилното събитие " Met Gala ", а  Уилямс удостовери, че връзките сред нея и русинята към този момент надалеч не са враждебни и всичко, което са си казвали след мачовете е плод на страстите, спортната завист и желанието за победа:

" Имало ли е в миналото спор сред нас? Предполагам, че да. Беше просто съревнование. И двете сме мощни характери, които одобряват доста във вътрешността провалите и искахме да смажем конкуренцията. Тя печелеше, аз печелех, желанието за победа беше наша двиателна мощ и не мисля, че беше нещо персонално. Просто беше: „ Искаш ли да спечелиш? ".

Източник: Sportskeeda Tennis

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР