В експлозивни документални сериали Ашли Медисън: Секс, лъжи и скандал,

...
В експлозивни документални сериали Ашли Медисън: Секс, лъжи и скандал,
Коментари Харесай

Противоречивата звезда от експлозивните документални сериали на Netflix Ашли Мадисън признава, че би отнесъл тайните си за изневяра „в гроба“, ако не беше шокиращото изтичане на информация

В избухливи документални сериали Ашли Медисън: Секс, неистини и скандал, Сам разкри изневерите си, до момента в който той и брачната половинка му разкриха за сложния миг в живота им.

Сега Сам се появи в радиошоуто на Мелбърн Fifi, Fev & Nick, с цел да разиска документалните сериали, които се изкачиха до номер едно в класациите за гледане на Netflix в Обединеното кралство.

Сам Нейдър, спорната звезда на Netflix избухливи документални сериали на Ашли Мадисън, призна, че би отнесъл тайните си за невярност „ в гроба “

Радиоводещият на The Fox Брендън Февола попита Сам дали би го направил признайте за регистрацията си в уеб страницата и изневерите му, в случай че не беше приключването на информация.

Християнската YouTube звезда призна, че макар че е изтрил своите за Ашли Мадисън две години преди приключването на информация, той отнесе тези секрети „ в гроба “.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР