Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа взе смело решение още

...
Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа взе смело решение още
Коментари Харесай

Новият треньор на Лудогорец направи нещо невиждано досега!

Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа взе самоуверено решение още в първия си мач отпред на Лудогорец. Вчера " орлите " приключиха 1:1 с Висла Краков в контрола на турска земя, а в инспекцията много игрови минути записаха огромна част от младите футболисти на българския първенец.

В титулярния състав попадна 21-годишният Тихомир Димитров. Младежкият национал на България партнираше на Пластун в центъра на защитата.

На почивката в игра се появиха още трима юноши на Лудогорец - 21-годишният ляв бек Илкер Будинов, 19-годишният вратар Дамян Христов и наложилият се в състава през последните години Доминик Янков (21 г.).

На пейката пък остана 16-годишният пазач Юмит Хабил.

Разградчани разчитаха на още трима млади чужденци. Става въпрос за 23-годишния Шакил Пинас, 22-годишния Мануел Шоу и новото попълнение Рик Джонатан (22 г.).

Така че в първата си инспекция отпред на Лудогорец Анте Шимунджа не се поколеба да пусне в игра цели 7 състезатели до 23 години против съществено име в полския футбол, което не се случва толкоз постоянно в по-богатите родни тимове, даже да става въпрос за контроли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР