Овен Днес ще се справяте много творчески с проблемите, но в

...
Овен
Днес ще се справяте много творчески с проблемите, но в
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 16 май

Овен

Днес ще се справяте доста креативен с проблемите, само че никога няма да желаете да бързате. Наистина е добре да забавите малко темповете и да си дадете опция да вдишате с цялостни гърди. Толкова доста неща пропускате до момента в който бързате, наваксвайте.

Телец

Ако не съумеете да впрегнете утринния си възторг в заниманията си, ще ви е малко досадно. Опитайте да съчетаете приятното с потребното и дано силата бъде с Вас!

Близнаци

Интересен ден, от едно неизмеримо премеждие ще преминавате в друго. За Вас ще е значимо да си контактувате с колкото се може повече същества. В последна сметка общуването е значимо и то стои зад всяка една човешка активност. А общуването с другари и познати е къде-къде по-лесно и прелестно.

Рак

Трябва да сте добре проведени, с цел да приключите още преди обяд със отговорностите си, това най-малко го можете. Следобеда ще имате много ексцентрични задължения.

Лъв

Съдбата ви е във вашите ръце и от вас зависи в каква посока ще тръгне. Обмислете добре тактиката си, тъй като чертаете бъдещето си и всяка крачка е от голяма важност.

Дева

От утринното напрежение следобяд няма да има и диря. Нещата ще се развиват по-добре от упованията ви, шансът ще е на всички места с вас.

Везни

Малко незаслужено ще се отнесат към вас през днешния ден, в случай че не заемете твърда позиция. Отстоявайте ползите си, не позволявайте да ви манипулират.

Скорпион

Почти през целия ден ще си имате работа с други хора и мъчно ще съумеете да свършите това, което сте решили. Не позволявайте да ви “водят за носа ”.

Стрелец

Не блокирайте виталната си мощ посредством заинатяване и отвращение за деяние. Бъдете осъзнати за процесите, в които сте включени и за своето място в тях.

Козирог

Ще сте много спонтанни и непосредствени, нещо, което ще изненада и самите Вас. Ден за обич и творчество, позволете си да сте душата на компанията, дайте на света скъпоценните си усеща, покажете любовта си.

Водолей

Време е малко да поукротите топката и да се вгледате в себе си. Семейството Ви ще Ви бъде признателно, в случай че им отделите малко повече време. Дайте си сметка какъв брой доста значат тези хора за Вас, а какъв брой постоянно ги пренебрегвате.

Риби

Сутрешните съществени задания ще ви накарат да потърсите утеха в неангажиращи диалози. Грешка! Точно това би трябвало да ви подтикне към деяние. Търсете резултати, а не празни приказки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР