Новият стадион на Тотнъм Хотспър – Тотнъм Стейдиъм, е най-вероятният

...
Новият стадион на Тотнъм Хотспър – Тотнъм Стейдиъм, е най-вероятният
Коментари Харесай

Джошуа - Пулев ще е на новия стадион на Тотнъм

Новият стадион на Тотнъм Хотспър – „ Тотнъм Стейдиъм ”, е най-вероятният вид, на който да се организира боят сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, предава Sky Sports

Английската медия твърди, че през месец юни би трябвало да се случи борбата, а английската звезда в супертежка категория е доста покрай това да се съгласи, дружно с Кобрата, за изискванията и идния пердах.

„ Много сме покрай сделка – имах среща с Ей Джей през вчерашния ден вечерта. Имахме предложения от Близкия Изток, Средния Изток, Африка, Съединени американски щати и Турция. Той ми го изясни доста просто – желая да се удрям у дома. Искам да се удрям в Лондон. Бяхме в „ Медисън Скуеър Гардън ”, бяхме в Саудитска Арабия, заведи ме у дома – не помни другите предложения, желая вкъщи ”, сподели Еди Хърн пред Sky.

„ Желанието на Антъни е да се бие в Лондон през юни. На пътя сме да сторим всичко това. Стадионът на Тотнъм е най-вероятно да е сцена на багра и това желае и Джошуа. Вярваме, че можем да му го осигурим ”, приключи сътрудникът на международният първенец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР