Новият наставник на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, не скри

...
Новият наставник на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, не скри
Коментари Харесай

Ел Маестро: Много сме разочаровани, имаме много работа за вършене

Новият ментор на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, не скри разочарованието си след кошмарната загуба от Сепси с 0:4 и отпадането на отбора от Лига на конференциите. „ Червените ” инкасираха две провали от румънския си противник и с общ резултат 0:6 напущат безславно шампионата.

„ Не би трябвало да за забравяме този резултат, а да го проучваме. Много сме разочаровани, че сме отстранени още в първия кръг, в който участваме. Спеси беше по-добрият отбор в двамата мача, имаме доста работа за извършване в отбрана, в организацията на играта, в предни позиции, предстоят тежки времена, само че няма какво да създадем, с изключение на да работим ”, сподели Ел Маестро.

„ След 0:1 стана съвсем невероятно. Започнахме с добра експанзия, вярвахме, че можем да създадем нещо. Разбира се, че първият гол промени мача. Последните два гола бяха безусловно ненужни, спряхме да тичаме, спряхме да играем. Играхме с друга тактичност от първия мач, само че имахме същите неточности. Бяхме доста неорганизирани, доста несигурни. Явно не е имало доста време, с цел да променим нещата. Трябва да се върнем на победния път незабавно. Днес опитахме нещо коренно и друго с тази висока преса. Трябваше да поемаме доста опасности, тъй като нямаше по какъв начин да дойдем и да чакаме, тъй като загубихме първия мач. Във футбола най-съществен е резултатът. Вярвам, че в неделя ще успеем да победим и последователно ще подобряваме нещата в другите съставни елементи. Ще бъде дълъг път ”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР