Новият хитов подарък за рождени и именни дни става фалшивият

...
Новият хитов подарък за рождени и именни дни става фалшивият
Коментари Харесай

Пулмолог: Хит сред подаръците за имен или рожден ден е фалшивият зелен сертификат

Новият хитов подарък за рождени и именни дни става подправеният зелен документ. Това заяви за „ Марица” пулмологът проф. Коста Костов. Той напомня, че в края на октомври излезе проучване на Евростат, което сподели, че над 70% от хората у нас признават, че нищо не схващат от просвета.

„ Процентът на хората, които нищо не схващат от просвета у нас няма да се промени. Той е обвързван с тези, които са подготвени да си купят подправени документи. Брънка от това са зелените документи менте, които в този момент се дават като подарък на именни и рождени дни. Гостът поръчва документ на името на домакина и му го връчва. Вместо картина, книга или диск с хубава музика – подправен зелен документ! И това е доста скъп подарък!”, разказва парадокса проф. Костов.

Според професора, деморализацията в обществото, при която се търси лесния път ще продължи да се задълбочава у нас. „ Броят на зелените документи у нас неведнъж, наблягам неведнъж, надвишава броя на имунизираните хора. Това е явен сигнал, че нещо се случва”, сподели професорът. Според видния български пулмолог в този момент ще нарасне броят на подправените проби за антитела.
„ Представете си какво знамение ще настане с лабораториите с антителата! Ще се наложат критерии, които изискват високи стойности на антителата и ще се дават пари да се трансформират индикаторите на тестовете”, сподели проф. Костов.

Предполага, че постоянно ще се намерят чиновници в лабораториите, които да се изкушат и да подменят индикаторите за антителата.

„ Ние се движим с няколко десетилетия обратно от Европа. Макар да влязохме в евросъюза, ние знаехме, че не заслужаваме това място. Колкото повече стоим в Европейски Съюз, толкоз повече се отдалечаваме от него”, сподели проф. Коста Костов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР