Новият филм с участието на Анджелина Джоли „Вечните“ направи премиерата

...
Новият филм с участието на Анджелина Джоли „Вечните“ направи премиерата
Коментари Харесай

Вечна и ослепителна: Анджелина Джоли зашемети в Рим в компанията на децата си

Новият филм с присъединяване на Анджелина Джоли „ Вечните “ направи премиерата си по време на Филмовия фестивал в Рим, а на събитието актрисата се появи със специфични посетители.

46-годишната звезда бе в компанията на две от дъщерите си - 16-годишната Захара и 15-годишната Шайло , с които дружно се държаха за ръце, до момента в който позираха пред фотографи.
 Анджелина Джоли, Шайло и Захара на премиерата на „ Вечните “ в Рим  Анджелина Джоли, Шайло и Захара на премиерата на „ Вечните “ в Рим  Анджелина Джоли, Шайло и Захара на премиерата на „ Вечните “ в Рим  Анджелина Джоли, Шайло и Захара на премиерата на „ Вечните “ в Рим
Захара носеше дълга бяла рокля със златни каишки към деколтето , допълнена с чифт обеци. Свободно пуснатата коса на момичето бе отдръпната обратно с шнола от едната страна.

За разлика от Захара, Шайло се появи с коса, прибрана в плитка, и с черна мини рокля с кожен колан начело . Тийнейджърката самоуверено комбинира дрехата с шарени кецове в жълто и черно .

Анджелина направи една от най-ослепителните си появи на аления килим с блестяща сребриста рокля на Atelier Versace . Моделът с дължина до земята обгръщаше силуета на актрисата, наблягайки извивките на тялото ѝ – или както самата Донатела Версаче означи в своя Instagram обява, Джоли изглеждаше като същинска богиня.

 Анджелина Джоли Getty

Допълнителен акцент във визията бяха солидни сребърни обеци , които изпъкваха на фона на спусната ѝ дълга коса, опушен грим и устни в физически цвят.

Това е поредна поява на Анджелина Джоли в компанията на фамилията ѝ. Миналата седмица звездата взе Шайло, Захара, Мадокс и близнаците Нокс и Вивиен на премиерата на „ Вечните “ в Лос Анджелис. Повече за събитието прочетете тук ►
 Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „ Вечните “  Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „ Вечните “  Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „ Вечните “  Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „ Вечните “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР