Новият директор на израелската шпионска служба Мосад Давид Барнеа се

...
Новият директор на израелската шпионска служба Мосад Давид Барнеа се
Коментари Харесай

Новият директор на Мосад заплаши с убийства на ирански учени

Новият шеф на израелската шпионска работа Мосад Давид Барнеа се закани на Иран, заплашвайки с потенциални бъдещи убийства на ирански нуклеарни учени и набези против нуклеарните уреди на Техеран, заяви БГНЕС. 

" Иранската нуклеарна стратегия ще продължи да бъде посрещана с цялостната мощ на Мосад ", закани се Барнеа. ``Ние сме осведомени с другите съставни елементи както на нуклеарната стратегия, по този начин и с длъжностните лица, участващи в нея и с длъжностните лица, които ги ръководят``.

Барнеа сподели още, че Иран работи даже и сега под международна егида, с цел да осъществя нуклеарната си визия и че страната е по-напред от когато и да било в създаването на оръжие за всеобщо заличаване. 

Според шефа на Мосад шпионската организация ще предприеме композиция от интервенции и ще се довери на модерни технологии, евентуално хакерски атаки, с цел да държи Иран под око. ``Няма да действаме съгласно концепцията, че ``мнозинството ръководи, защото същото това болшинство няма да участва при възнаграждение на цената за неправилната оценка на заплахата``, съобщи той, представен от ``Йедиот Ахронот``.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи във вторник, че е подготвен да рискува напрежение със Съединени американски щати, в случай че това е належащо за обезвреждане на нуклеарния капацитет на Иран, съобщи ABC News. ``Ако се наложи да избираме, а аз се надявам това да не се случи, сред търкания с огромния ни другар Съединени американски щати и премахването на екзистенциалната опасност Иран, ще изберем второто``, сподели Нетаняху по време на церемонията по встъпване в служба на Давид Барнеа.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР