Новият девети сезон на „Гласът на България“, който ще започва

...
Новият девети сезон на „Гласът на България“, който ще започва
Коментари Харесай

Сериозни предизвикателства застават на пътя на Галена

Новият девети сезон на „ Гласът на България “, който ще стартира през септември по bTV, сигурно ще докара до доста изненади за поп-фолк певицата Галена, която изведе победителката Петя Панева до финала през последния сезон.

Още занапред фолк дивата се е заканила да не пуска кокала и още веднъж да излъчи огромния победител. А този сезон за нея ще е много прочувствен, защото зад кулисите се промъкват половинката ѝ Галин и двете им деца Стефан и Александър.

Малкият наследник на Галена е огромен почитател на музикалното шоу и изискал от майка си да седне за малко на нейния стол и да изпита какво е възприятието. Освен че синът ѝ ще седне на треньорския стол, ще станем очевидци и на невероятна национална певица, която даже съумяла да разплаче мъжа на фолк дивата. Известно е, че Галин е огромен обожател на националната музика и е чувал доста певици.

Източници на „ БЛИЦ “ споделят и за друга огромна изненада, с която изпълнителката на „ Сто живота “ напряко ще се окаже в потрес. На кастингите тя ще би трябвало да прави оценка не какъв да е, а първата си учителка по музика и неин идол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР