Новият автомобил на Mercedes - W13, ще се появи на

...
Новият автомобил на Mercedes - W13, ще се появи на
Коментари Харесай

Ferrari очаква преобразен Mercedes

Новият автомобил на Mercedes - W13, ще се появи на вторите проби преди началото на сезона в Бахрейн с доста съществени промени, което значи, че резултатите, реализирани от тимовете в Барселона, няма по какъв начин да са показателни за опциите им. Това съобщи шефът на Ferrari във Формула 1 Матиа Биното.

Скудерията записа сполучлив първи предсезонен тест - Шарл Леклер и Карлос Сайнц бяха в челото на класирането, а колата на Ferrari навъртя най-вече обиколки в първата сесия. Това накара Люис Хамилтън и Джордж Ръсел да предвиждат, че италианският отбор ще е доста мощен през новия сезон.

Биното обаче предвижда съществени промени и усъвършенствания в W13, което може да е окаже причина за безпокойствие у противниците на немския отбор.

“Сигурен съм, че в развиването на новата кола Mercedes ще имат задатък от два или три месеца пред нас, когато се съберем за тестванията в Бахрейн - изясни Биното. - Затова мисля, че е мъчно да преценим представянето и съотношението на силите сред тимовете. Ние би трябвало да сме удовлетворени от километрите, които записахме, както и от информацията, която събрахме.”

В началото на 2019 година Mercedes употребява сходна тактика - колата, която се появи на последните проби преди началото на сезона имаше доста съществени разлики с версията на автомобила, която стартира подготовката за акцията. Разликите бяха толкоз огромни, че доста анализатори обясниха, че автомобилът за началото на сезон 2019 е бил надали не В-версия на към този момент показания болид.

Ferrari показа последните си съществени усъвършенствания по колата за Гран при на Англия предходната година и до края на сезона развиването на автомобила на процедура беше замразено. Обяснението за това е желанието на Биното и екипът му отборът да може оптимално рано да отдели колкото се може повече запаси за развиването на автомобила за новия сезон - F1-75.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР