Новите четири модела на Епъл идват през ноемвриДопълнителна защита срещу

...
Новите четири модела на Епъл идват през ноемвриДопълнителна защита срещу
Коментари Харесай

iPhone 12 - лек, мини и 5G

Новите четири модела на " Епъл " идват през ноември Допълнителна отбрана против удар, неповторими камери на Pro-версиите

Заслужаваше ли си чакането на новия iPhone 12? Ще разберем едвам през ноември, когато първите бройки ще дойдат на пазара в България. A1 към този момент разгласи, че те ще са тук на 23 октомври след предварителни поръчки.
Едномесечното закъснение нажежи до последно пристрастеностите преди онлайн събитието, което събра рекорден брой гости в мрежата. А новите 4 модела на " Eпъл " бяха показани с огромна доза възвишеност от изпълнителния шеф Тим Кук.
Стана ясно, че той разчита новите модели в действителност да разтворят портфейла на близо милиард консуматори на тази марка по света, тъй като 40 % от тях употребяват телефони на повече от 3 години. Надеждите са, че моделите ще се харесат на клиентите и растежът на продажбите ще се резервира до края на годината.
В края на представянето обаче акциите на компанията поевтиняха с 3 % на американската борса.
Новите модели откъм дизайн нямат фрапиращи усъвършенствания, само че напъните са хвърлени в полето на технологиите.

Те ще употребяват по-бързата 5G мрежа, като
цените стартират от 799 $
" 5G ще донесе нови равнища за изтегляне и качване на информация, по-високо качество на видеострийминг и игри, интерактивност в действително време и доста повече ", сподели основният изпълнителен шеф на компанията Тим Кук.
IPhone 12 ще има 6.1-инчов екран и прилича iPhone 5 с по-острите си ръбове, Устройството обаче е с 11% по-тънко и с 16% по-леко от досегашните модели.
Екранът употребява " керамичен щит "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР