Нови сиви облаци надвиснаха на Герена ден преди важния за

...
Нови сиви облаци надвиснаха на Герена ден преди важния за
Коментари Харесай

Здравенякът Румен Спецов показа мускули - запорира Левски

Нови сиви облаци надвиснаха на " Герена " ден преди значимия за сините реванш с Лудогорец - на Левски е натрапен запор от Национална агенция за приходите. Сините са нарушили съглашението с приходната организация, което е отвързало ръцете на Румен Спецов.

Левски завоюва първата среща за Купата в Разград с 3:2, а на следващия ден би трябвало да довърши започнатото. Но не постоянно всичко е цветя и рози в живота - оказа се, че май от " Тодорини кукли " послъгват, откакто преди време обявиха, че всичко е тъкмо и нямат отговорности, само че още тогава от Национална агенция за приходите отвърнаха, че те не са изрядни и водят договаряния с клуба за разсрочено заплащане.

Преди седмица треньорът на сините Станимир Стоилов разгласи изненадващо, че желае да напусне и призна, че в клуба има огромни проблеми, най-много от финансово естество, което се удостоверява и в този момент, колкото и това да се прикрива от шефовете Иво Ивков и Наско Сираков, които непрекъснато настояват противоположното.

" Към 20 април 2022 година няма постъпвало искане от клуба за подписване на ново съглашение за разсрочване на дълга, респективно няма настоящо позволение в тази посока. Към сегашния миг издаденото през 2019 година позволение за разсрочване на обществените отговорности на ПФК " Левски " АД не е в действие, защото не са изпълнени изискванията по същото, а точно образувани са нови отговорности и не импортирани напълно дължимите вноски според одобрения погасителен проект ", обявиха от Национална агенция за приходите, представени от " Дневник ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР