Нови разкрития по делото Семерджиев“. Пред магистратите застана ключов свидетел

...
Нови разкрития по делото Семерджиев“. Пред магистратите застана ключов свидетел
Коментари Харесай

И майката на уволнената полицайка била на касапницата на „Черни връх“

Нови разкрития по делото „ Семерджиев “. Пред магистратите застана основен очевидец в правосъдния развой – гаджето на скандалната полицайка Симона Радева, написа ''Телеграф ".

От показанията на Мирослав Якимов стана ясно, че и майката на Симона – Бистра, също била в региона на случая. Дни след злополуката точно тя настойчиво твърдеше, че щерка й не е била в джипа дружно с някогашния футболист. Майката на 22-годишната някогашна полицайка се ожали, че не са й обърнали внимание, а дружно с щерка й са ги наричали проститутки. Не стана ясно обаче за какво Бистра Радева е била на мястото на случая и по кое време е пристигнала. Това ще се обяснява в допълнение в хода на делото.

Гаджето на скандалната експолицайка Симона изясни, че с с сътрудниците му първи отишли на местопроизшествието, само че колата на някогашния футболист била неразбираемост. Едва на идващия ден осъзнал, че това е точно неговия джип. Разпознал го по характерната джанта.

Отстраненият служител на реда не съумя да отговори дали познава Георги Семерджиев. По време на съвещанието на Софийския градски съд той изясни, че го е виждал в Четвърто РПУ, където беше на работа. Познавал го по физиономия, Семерджиев самичък му предложил да си мие колата в автомивката му и отказал да му се заплати за услугата.

След това Якимов съобщи, че контактувал със Семерджиев по Viber. Магистратите го хванаха натясно, като желаеха да се прочетат показанията, които той е дал пред следовател. От тях излиза наяве, че освен е разпознал колата, само че и се обадил на приятелката си, с цел да заяви, че има проблем.

А откакто магистратите желаеха да се прочетат показанията му, дадени пред следовател, стана ясно, че освен е разпознал колата на Семерджиев, само че и се обадил на Симона Радева, с цел да й каже, че има проблем. Якимов изрично отхвърли Симона Радева да е била в джипа на ексфутболиста и изясни, че пътят й към автомивката му минавала през мястото на случая. Била се запътила натам, тъй като мислила, че не запомнила ключовете си от у дома.

Майката на Симона Радева - Бистра

 Майката на Симона Радева - Бистра

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР