Нови обвинения бяха повдигнати срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн, предадоха

...
Нови обвинения бяха повдигнати срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн, предадоха
Коментари Харесай

Нови обвинения срещу Уайнстийн

Нови обвинявания бяха повдигнати против холивудския продуцент Харви Уайнстийн, предадоха международните осведомителни организации. Четири неназовани дами – на 35, 38, 43 и 70 години – настояват, че са били изнасилени от Уайнстийн сред 1984-а и 2013-а година, като една от хипотетичните жертви е била малолетна по време на закононарушението.

Въпросната пострадала била на 17, когато описаното от нея посягане се е случило. Тя твърди, че Уайнстийн я закючил срещу волята й и я изнасилил. Втората жена споделя по какъв начин продуцентът я поканил в неговата хотелска стая, с цел да обсъдят евентуалното й бъдеще в развлекателния бизнес. След хипотетичното посягане, Уайнстийн взел шофьорската брошура на дамата и я заплашил, че в случай че показа с някой за случилото се, тя освен няма да има късмет за кариерно развиване, само че също по този начин щял да поръча да я проследят и да наранят нея и фамилията й.

В жалбата се показва още, че братът на Уайнстийн - Боб, както и студиата Мирамакс и Дисни, са знаели или има учредения да се счита, че са знаели, че Уайнстийн е податлив към полово принуждение и че злоупотребява с ситуацията си, с цел да притегля млади актриси в жилища, хотелски стаи и офиси под претекст, че ще разискват настоятелен въпроси, и да ги насилва полово.

70-годишната жена от Еквадор, която била на 34 по време на хипотетичния случай, твърди, че през 1984-а в хотел " Majestic ", в Кан, Уайнстийн я е приковал за вратата на хотелската си стая и почнал да блудства с нея.

38-годишната жена твърди, че през 2008-а се срещнала с продуцента в Манхатън и той й заречен блестяща кариера. Няколко дни по късно я изнасилил в апартаметна си в квартал Сохо, след което също я заплашил, че ще провали кариерното й развитите, в случай че си отвори устата пред някого.

35-годишната жена твърди, че откакто се срещнала с Уайнстийн на кинофестивала във Венеция през 2013-а, той я пришпорил в орална обич.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР