Ние сме на избори, въпросът е чисто технологичен, да изберем

...
Ние сме на избори, въпросът е чисто технологичен, да изберем
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Борисов: Ние сме на избори, въпросът е чисто технологичен

Ние сме на избори, въпросът е чисто софтуерен, да изберем ръководител на Народното събрание, който да ни прати. С кое нещо ни убедиха, че не би трябвало да е Рая Назарян. Надявам се всички да бъдат виновни. Ако не се избере ръководител, влизаме в конституционна рецесия и не може даже на избори да отидем. Толкова е съществено. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

НА ЖИВО – Борисов: Ние сме на избори, въпросът е чисто софтуерен 20.06.24 10:23 БЧК раздава безвъзмездна вода, поради жегите 20.06.24 10:18 Генерал Даниел Хагари: Който си мисли, че Хамас може да бъде погубен, бърка 20.06.24 10:16 НА ЖИВО – Пеевски: Нека всички сътрудници да излязат от транса, в който са 20.06.24 10:14 Даниел Митов: Вчера не видяхме разсъдък, през днешния ден да се надяваме, че ще стартира да се появява 20.06.24 10:05

„ За повторно Христо Иванов ми прави този номер.

За повторно одобрявам измененията в Конституцията, които прави, по-късно дезертира, отива си в Брюксел и ме оставя тук да се оправям в кашата. Нито е почтено, нито е честно. Да се скриеш в подобен миг. Поне с ПП-ДБ може да изберем ръководител на Народното събрание. Ние имаме преговорен екип, водим диалози. Хайде този въпрос да ми го зададете като има ръководител на Народното събрание. Тогава България имаше един виновен ГЕРБ, ние подкрепихме ППДБ. Сега обстановката е противоположната. Те не желаят да го вършат и да стоят с „ Възраждане “, „ Величие “ и другите “, добави Борисов.

Още вести четете в: България, Видео, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР