Призовавам всички да бъдат отговорни. Защото ако не бъде избран

...
Призовавам всички да бъдат отговорни. Защото ако не бъде избран
Коментари Харесай

Борисов: Ако не изберем председател на НС, идва конституционна криза

" Призовавам всички да бъдат виновни. Защото в случай че не бъде определен ръководител на Народно събрание ще настъпи конституционна рецесия. И даже няма да можем да отидем на избори. Толкова е съществено ситуацията ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание.

„ Съжалявам, че за повторно Христо Иванов ми прави този номер - вкарваме промени в Конституцията и след той дезертира и ме оставя тук да се оправям в кашата. Нито е почтено, нито е честно да се скриеш в подобен миг. Сега с кой, в случай че не с Политическа партия и Демократична България можем да изберем ръководител. Логично е. Имаме преговорен екип. Водим диалози ”, съобщи Борисов.

Политическа партия вместо да подкрепят процеса да не влизаме в рецесия... остана в съпротива гласуването, Кирил Петков се  назова съпротива градивна, която ще подкрепя евроатлантическата позиция на страната.

Първата политическа мощ би трябвало да излъчи ръководител, повтори Борисов. Ние ги подкрепихме, когато не бяха спечелили.

Как да обясня на половин милион, които гласоподаваха за ГЕРБ, че се отхвърляме, с цел да дойдат Ники и Пепи..., ядоса се Борисов.

   

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР