Новата Mazda CX-8 беше представена в Япония. Седемместният кросоувър е

...
Новата Mazda CX-8 беше представена в Япония. Седемместният кросоувър е
Коментари Харесай

Mazda представи евтин семеен кросоувър

Новата Mazda CX-8 беше показана в Япония. Седемместният кросоувър е претърпял фейслифт и ще бъде пуснат в продажба до края на годината. У дома той ще се продава с базова цена от 20 000 $, а продажбите в други страни ще стартират по-късно. Това оповестява формалният уебсайт на японската марка.
`Mazda

Mazda CX-8 е удължена версия на добре познатия кросоувър CX-5. Съответно, той е обновен по същия метод като своите " братя " - радиаторната решетка, осветителното съоръжение и броните бяха заменени. Освен това линията е разширена с версиите Grand Journey и Sports Appearance, както и със специфични 19-цолови джанти.
`Mazda

Интериорът на Mazda CX-8 също е планиран като по-малкия модел CX-5, като главната разлика е третият ред седалки. Вътре са инсталирани нови предни кресла и повече USB портове. Мултимедийната система и адаптивният круиз надзор също са усъвършенствани.
`Mazda

Седемместният кросоувър Mazda се предлага с бензинови 2.5-литрови мотори с мощ 190 и 230 к.с., както и с 2.2-литров турбодизел с 200 конски сили. Всички версии са оборудвани с шестстепенна автоматизирана скоростна кутия, като задвижването може да бъде предно или на четирите колела.
`Mazda

Сменени са пружините и амортисьорите в окачването, което прави возията по-комфортна. Интересното е, че създаването на наследника на Mazda CX-8 към този момент е в ход. Моделът, наименуван CX-80, се приготвя особено за европейския пазар и сходно на CX-60 ще става все по-премиум.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР