Новата C-Klasse на Mercedes-Benz напълно свали камуфлажа си. Демаскираната частично

...
Новата C-Klasse на Mercedes-Benz напълно свали камуфлажа си. Демаскираната частично
Коментари Харесай

Ето я новата C-Klasse

Новата C-Klasse на Mercedes-Benz изцяло смъкна камуфлажа си. Демаскираната отчасти съединена кола, бе снимана от фотошпиони в Испания. Според към момента непотвърдени данни премиерата на новото плътно семейство ще се случи още в границите на идващите няколко месеца.

Продажбите на модела в Европа ще стартират през първата половина на 2021 година. От фотосите е ясно още, че революционни промени в дизайна на петото потомство Mercedes-Benz C-Klasse не се чакат: пропорциите на тялото ще останат същите, само че в детайлите новият артикул няма да бъде сходен на своя предходник.

Например при новата C-Klasse ще има смяна в линията на страничните щамповки, друга точка на закрепване на задните спирачни апарати, а след обновената E-Klasse и новата S-Klasse, и новата C-Klasse ще има светлини с триъгълна секция на багажника. Предполага се още, че фамилията на C-Klasse ще бъде попълнено с нова версия - All-Terrain cross-wagon. Традиционният седан, комби, купе и кабриолет ще останат в гамата.

В основата на нововъведението ще залегне познатати ни архитектура MRA със задно задвижване в основата си, само че шасито ще се характеризира с цялостни усъвършенствания. В петото потомство Mercedes-Benz C-Klasse ще загуби своите шест- и осемцилиндрови мотори - линията на силовите елементи ще се състои от електрифицирани турбо четирицилиндрови мотори.
 Ето я новата C-Klasse (само с 4.цилиндрови мотори)

Базовите модели ще имат 48-волтови стартер-генератори, а plug in хибридите ще бъдат насочени в горната част на моделната линия. Новият наточен Mercedes-AMG C 63 ще разчита на също надвулитров турбо мотор M139, допълнен от електромотор. Шпионски фотоси на интериора допускат, че C-Klasse ще получи салон а-ла S-Klasse от серията W223.

Купувачите чакат нов волан с двойни странични спици, напълно цифрови принадлежности, комбинирани с огромен екран за инфоразвлекателната система. От флагмана новата C-Klasse ще заимства и доста системи за сигурност. C-Klasse ще получи модернизиран автопилот, паркинг помощник и нови дейни помощници за сигурност.

Тъй като тестовите прототипи на Mercedes-Benz C-Klasse последователно се отърват от камуфлажа, премиерата на фамилията не е надалеч. Както към този момент казахме, най-вероятно ще бъде разкрита до края на 2020 година, а седаните от серията W206 ще бъдат пуснати в продажба в Европа през първото тримесечие на 2021 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР