Новакът в родната Първа Лига - Хебър Пазарджик, ще играе

...
Новакът в родната Първа Лига - Хебър Пазарджик, ще играе
Коментари Харесай

Още един от новаците у нас ще играе на „Васил Левски“, защото стадионът му няма лиценз

Новакът в родната Първа Лига - Хебър Пазарджик, ще играе семействата си през сезон 2022/23 на националния стадион „ Васил Левски “, защото локалният стадион „ Георги Бенковски “ не разполага с нужния лиценз за най-високото равнище на българския футбол, научихме от клубното управление.

„ Гробарите “ са на прага на съществени промени в собствеността, като даже към този момент се осъществя промяна на спортно-техническия щаб. Николай Митов бе освободен, макар че оказа помощ на отбора за две промоции, а на негово място бе назначен Фулвио Пеа. Владимир Манчев пък ще му бъде помощник, напускайки работата си в Миньор Перник.

Надеждите на Хебър са, че клубът ще се снабди с нужния лиценз през 2023 година, а в това време почитателите на „ зелените “ ежеседмично ще се наложи да пътуват по 100 км. до столицата, в случай че желаят да поддържат своя отбор.

За поредна година обаче в Първа Лига ще има тимове, които не дават отговор на всички условия за елита. На този декор шампионата се усилва от 14 на 16 тима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР