Нова грандиозна подмяна на вота готви шайката ГЕРБ и съдружната

...
Нова грандиозна подмяна на вота готви шайката ГЕРБ и съдружната
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: ГЕРБ и ДПС готвят „експертен кабинет“, за да докопат 12-те милиарда от ЕС

Нова грандиозна замяна на вота готви шайката ГЕРБ и съдружната й Движение за права и свободи, сигнализира пред Narod.bg източник от върховете на сенчестата партия на Бойко Борисов.

Както първи съобщихме, в последните часове преди края на изборния ден Движение за права и свободи е преляло хиляди гласове в посока ГЕРБ поради изоставането на шайката от обединението „ ПП-ДБ “.

Така партията на Ахмед Доган пожертва третата си позиция, на която комфортно се настани патриотарската „ Възраждане “ на Костадин Костадинов – Костя Копейкин.

Реклама

Цената, която заплаща Движение за права и свободи, явно си заслужава, разяснява източникът на Narod.bg. А тя е сформиране на следващото задкулисие сред Бойко и Доган с готвено „ експертно държавно управление “ от техни правилни пионки, с които да докопат милиардите от Европейски Съюз по Плана за възобновяване.

Главната цел в този момент е да заблудят народа, че кабинетът ще е надпартиен и формиран от „ специалисти “. Всичко това е поради чаканите 12 милиарда лв., които да бъдат „ усвоени “ по чекмеджетата, а за нас да остане дупката от геврека, разяснява добре осведоменият източник на Narod.bg.

Припомняме, че Българският проект за възобновяване включва необятен набор от ограничения за вложения и промени в 12 тематични съставния елемент.

Той е на стойност към 12 милиарда лв. (5.7 милиарда евро) под формата на безплатни средства. С първото заплащане ще бъдат дадени към 23% от средствата, които България би трябвало да получи общо по Плана. Всички средства би трябвало да бъдат усвоени до края на 2026 година, т.е., в границите на 49-ото Народно заседание, в случай че ГЕРБ-ДПС съумеят да ни преметнат и сформират собствен „ експертен “ кабинет.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР