Нова доза от изключително скандалните изказвания на Флорентино Перес бе

...
Нова доза от изключително скандалните изказвания на Флорентино Перес бе
Коментари Харесай

Обидите от Перес продължават: Фиго е гадно коп*ле, Гути е овца!

Нова доза от извънредно скандалните изявления на Флорентино Перес бе оповестена от вестник “Ел Конфидентиал” през днешния ден. Този път президентът на Реал Мадрид атакува доста остро един от първите привлечени “галактико” Луиш Фиго, който през лятото на 2000-ата година размени Барселона с “лос бланкос” и се трансформира в една от най-критикуваните към оня миг в международни футбол. Испанското издание разяснява, че записа с изявлението на Перес е от септември 2006-а година, когато той към този момент е напуснал в посока Интер.

“Фиго е индивидът, който прее*а съблекалнята. Той е едно ко*еле, тъкмо като Раул. Тези двамата бяха гнилите ябълки - Раул и Фиго,” изяснява Перес

Веднага по-късно следва много извънредно изявление и по адрес на друга емблематична фигура - Гути, който е избран като глупак. “Той е овца, най-лошият си зложелател. Нека го наемат “Кадена Сер” (радио), в случай че желаят да наемат един глупак. Той е глупак. И “Каде Коуп” също, ще оставя да виси, само че няма да го пусна,” изяснява Перес във връзка някогашния полузащитник на Реал.

В предните дни бяха публикувани извънредно остри и обидни мнения във връзка Раул, Икер Касийяс, Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР