Нов висок пост за Николай Младенов, който беше специален пратеник

...
Нов висок пост за Николай Младенов, който беше специален пратеник
Коментари Харесай

Висок пост за Николай Младенов. Къде отива?

Нов висок пост за Николай Младенов, който беше специфичен делегат на Организация на обединените нации за Близкия Изток. Той към този момент е част от Вашингтонския институт за близкоизточна политика, оповестиха от организацията.

„ Развълнувани сме, че Николай се причисли към Института като наш подобаващ гостуващ помощник ", сподели изпълнителният шеф Робърт Сатлоф. „ Благодарение на своята чувствителност и креативност, той е рядко срещан интернационален посланик, който печели високи оценки и изразено доверие както от израелците, по този начин и от палестинците. В миг, когато Вашингтон се бори по какъв начин да предотврати по -нататъшното принуждение и да насърчи мирната дипломация след неотдавнашния спор сред Хамас и Израел, неговите хрумвания и прозрения сигурно ще бъдат високо ценени “, разяснява още Робърт Сатлоф

Самият Младенов удостовери информацията в профила си във фейсбук.

Във Вашингтонския институт Младенов ще се причисли към екип от специалисти в границите на плана „ Корет “ за арабско-израелски връзки, измежду които са някогашният чиновник на Държавния департамент Дейвид Маковски и дипломат Денис Рос, някогашен специфичен делегат за Близкия изток.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР