Нов автомобил в гаража и любовта на публиката си заслужи

...
Нов автомобил в гаража и любовта на публиката си заслужи
Коментари Харесай

Славин разби конкуренцията в Като две капки вода

Нов автомобил в гаража и любовта на публиката си заслужи Славин Славчев на финала на „ Като две капки вода “. Победителят от Х Factor 2014 година скочи в кожата на Иън Гилън от именитите Deep Purple, което му донесе най-вече зрителски гласове и първото място.

На един звук разстояние от успеха бе артистът Иван Юруков, който се превъплъти в Джон Ленън от The Beatles. Фолк идолът Константин, който през целия сезон водеше в класирането, заложи на сцена и запя в кецовете на Васил Найденов, което му отреди почетната трета позиция. Последна измежду финалистите се подреди тийн сензацията Гери-Никол, която избра да се изяви като „ най-голямото си ентусиазъм “ – Риана.

Останалите участници в сезон 6 на занимателния формат, който облича мъже в рокли, също имаха късмет да изпеят лебедовата си ария в дуети. Ромската перла Софи Маринова и естрадната звезда Маргарита Хранова извършиха шлагера One Moment In Time като Дженифър Хъдсън и Уитни Хюстън. Русата изкусителка Златка Райкова и Боби Турбото пък се преобразиха като Галка и Миро от „ Каризма “.

На сцената се появи и миналогодишната победителка в конкуренцията – Михаела Маринова, която подвигна градуса на настроението в токчетата на Бионсе.

На финала всички насочиха привет към феновете пред дребния екран с песента „ Приятели “ на „ Фамилия Тоника “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР