3-процентовият Шенген доведе до безумни мерки на летище София за

...
3-процентовият Шенген доведе до безумни мерки на летище София за
Коментари Харесай

Кошмар на Летище София заради 3%-Шенген, лятото ще бъде истерия заради безумията

3-процентовият Шенген докара до безумни ограничения на летище София за кацащите от нешенгенски страни, каквито са множеството пасажери, а цифрата им ще се умножи със сезона на майските празници и летните почивки. Идвайки по ръкав, пасажерите на Турските, катарските, дубайските, ирландските (Раян), израелските и така нататък авиолинии, слизат след опашка в миникоридор, слизат по стълби, вземат възстари и възтесни автобусчета, които се постанова да бъдат чакани дълго, изключително в случай че не сте хванали първото заради ръганица, и биват прекарвани до входовете при паспортния надзор.

Цялото оскърбление е много необичайно на фона на неналичието на сходни процедури на което и да било шенгенско летище. А и на неналичието на безумието на качване - човек просто минава паспортен надзор в края на летищното предверие, където към този момент се нареждат самолитетите от не-Шеген.

При нашето кацане от Истанбул, с изключение на нашия препълнен и то най-вече с трансферни пасажери аероплан, единствените други два бяха от Израел и Дубай, което провокира потрес и смут. Включително и на паспортния надзор, където за жители на Европейски Съюз работеше едно - едничко гише, двете за другите пасажери бяха с километрична опашка от мургави гастарбайтери или върнати ни бежанци, а - по традиция - множеството машини за инспекция на документи не работеха.

Това би трябвало бързо да се промени - след броени дни кошмарът ще се трансформира в покруса.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР