Нищо не съм огласил вчера, казах истината, няма какво повече

...
Нищо не съм огласил вчера, казах истината, няма какво повече
Коментари Харесай

Проф. Ангелов за скандала с президентския син: Казах истината и нищо не съм огласял

" Нищо не съм огласил през вчерашния ден, споделих истината, няма какво повече да разясня ", съобщи проф. Костадин Ангелов във връзка абсурда със сина на президента Румен Радев и рецензиите от президентството, че е разгласил информация за малолетен.

Здравният министър удостовери през вчерашния ден пред публицисти, че синът на президента Румен Радев - Георги, е бил арестуван в събота през нощта поради гръмък ваучър в хостел на столичния бул. " Христо Ботев ".

Да, мога да потвърдя, че това е по този начин, синът на президента е бил там. Повече не мога да ви кажа. Ние не организираме разследвания”, сподели той.

В отговор на това изявление от прессекретариатът на президента разпространиха следната позиция:

Синът на президента Румен Радев не е арестуван от органи на Министерство на вътрешните работи или отвеждан в РПУ. Неверни са и изказванията, че събирането във връзка на рожден ден е било в столично заведение, както и за отвод на родителите му да го съпроводят до дома след инспекция за идентичност.

Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на лъжи и, въпреки това, погазват законовите гаранции за протекция на личността на малолетни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР