Предпоследният мач на Юрген Клоп начело осигури много вълнение, тъй

...
Предпоследният мач на Юрген Клоп начело осигури много вълнение, тъй
Коментари Харесай

Ливърпул изхвърли победата, докато Астън Вила се завръща в трилър - 5 точки за разговори

Предпоследният мач на Юрген Клоп отпред обезпечи доста неспокойствие, защото Джон Дюран означи два късни гола, с цел да завоюва тъждество на Астън Вила.

Червените пристигнаха на Вила Парк без какво да играят, с обезпечено трето място, само че въпреки всичко ще бъдат обезпокоени да изхвърлят две точки. Вила щеше да подпечата четвъртото място с победа и точката ги кара да гледат нервно през рамо към Тотнъм, който приема Манчестър Сити във вторник.

Ливърпул водеше в границите на две минути, когато Еми Мартинес по някакъв метод съумя да изпусне Харви Елиът се отклони през голлинията си. Вила отвърна на удара посредством Оли Уоткинс, който направи блестящ пробег, с цел да изравни Юри Тилеманс, с цел да разбие изравнителния гол, само че те не бяха изравнени за дълго.

След дълга инспекция на VAR за засада, влизането на Коди Гакпо, откакто Мартинес съумя да допре удара на Джо Гомес настрана, беше оставено. Вила трябваше да изравни още веднъж преди полувремето, само че Диего Карлос по незабравим метод пропусна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР