Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради

...
Никол Шерцингер често попада в полезрението на медиите. Понякога заради
Коментари Харесай

Никол Шерцингер - опасно секси и в Австралия

Никол Шерцингер постоянно попада в полезрението на медиите. Понякога поради блестяща корица на списание, където ще се появи, от време на време поради някое дребно скандалче. Друг път чисто и просто, тъй като наподобява удивително по бански и мъчно човек да подмине сникките ѝ в Instagram, без да спомене очевидното, а точно какъв брой е секси.
 Никол Шерцингер, танцът ѝ за Нова година и за какво всички не престават да приказват за него
Вулгарният танц на Никол Шерцингер, който почитателите ѝ осъждат

Певицата отново накара всички да приказват за нея

Никол Шерцингер несъмнено знае по какъв начин да предизвика, а в последно време го прави най-вече през обществените мрежи. Ако следваме певицата там, значи добре знаем, че обичаното й място е плажът, а обичаните й фрагменти са тези по бански. Е, освен на нея, само че и на нас, признаваме си.

Точно си помислихме, че мина много време, откогато последно видяхме Никол по плажно облекло, и тя реши да ни изненада с поредна порция предизвикателни фотоси. Този път те идват от Австралия. 

Виждаме Никол Шерцингер в компанията на половинката си Том Евънс и техни другари да се любуват на хубостите на Сидни и остров Хамилтън. Певицата не пропусна да показва отличната си форма в разнообразни фрагменти, които за следващ път ни карат да се чудим и даже малко да ѝ завиждаме по какъв начин може да има такава съвършена фигура на своите 44 години. 

" Веднъж годишно отидете на място, където в никакъв случай не сте били ", цитира Далай Лама певицата и по всичко проличава, че гледа да съблюдава този съвет, тъй като употребява всяка свободна минута да пътува и да се радва на хубостите на толкоз доста божествен кътчета по света. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР